Marca Proprie

 
Marci pentru partenerii nostri

Romdil este partenerul ideal pentru dumneavoastra! Avem o gama larga de produse, suntem foarte flexibili si furnizam produse de cea mai inalta calitate, la cel mai bun pret.

Putem furniza o varietate considerabila de produse, gramaje si tipuri de ambalaje presetate, dar si produse unice, personalizate exclusiv pentru afacerea dumneavoastra. Toate produsele, fie ca sunt realizate in serie sau personalizate, sunt ambalate cu grija si etichetate cu logo-ul si numele produsului dumneavoastra.

Avem un model de lucru foarte flexibil cu clientii nostri.

Avem un portofoliu complet, care acopera toate segmentele importante, acoperind nevoile consumatorilor, la preturi competitive.

Avem contracte puternice cu multi furnizori recunoscuti la nivel mondial, fiind astfel capabili sa asiguram clientilor nostri o mare varietate de tipuri de produse, calitate,dimensiuni si solutii pentru ambalare.

Tintim sa furnizam pentru clientii nostri solutii eficiente in materie de preturi si sa construim relatii reciproc favorabile cu toti clientii nostri de pe pietele europene.

Copyright © 2019 S.C. Romdil Com S.R.L.